Dokonalá matná farba do interiéru

Dokonalá matná farba do interiéru | maliar-kosice.sk

Ako dosiahnuť v interiéri dokonalý matný povrch? Túžite po stenách a stropoch, ktoré neodrážajú ostré svetlo, ale naopak absorbujú každý prebytočný lúč? Máme pre vás jeden typ. Exkluzívnu matnú interiérovú farbu Primalex EXTRA MATT s technológiou ANTI-REFLEX a vysokou krycou schopnosťou, ktorá nielen skrášli váš interiér, ale vďaka svojím jedinečným vlastnostiam vytvorí dokonale harmonické prostredie bez rušivých odleskov a nedokonalostí. Doprajte vášmu bezchybný a jednotný vzhľad s interiérovou matnou farbou Primalex EXTRA MATT.

Aké výhody má matný interiérový náter?

Matný náter patrí medzi najobľúbenejšiu povrchovú úpravu stien a stropov. Kvalitne prevedená maľovka má zamatový, kriedový vzhľad, ktorý dodáva interiéru teplú a útulnú atmosféru. Navyše pohlcuje svetlo, vďaka čomu dokonale maskuje nedokonalosti a nerovnosti stien a stropov. Matná maľovka je ideálnou voľbou pre malé interiéri, ale aj veľké a otvorené slnečné priestory a miestnosti s veľkými oknami.

Dokonalá matná farba do interiéru | maliar-kosice.sk

Prečo si vybrať Primalex EXTRA MATT?

Vďaka interiérovej farbe Primalex EXTRA MATT sa každá nedokonalosť sa stane neviditeľnou. Svojím snehobielym a extra matným vzhľadom z vášho interiéru vykúzli oázu čistoty a pokoja. Jej prednosti využije každý, kto chce vymaľovať novostavbu alebo hľadá vhodnú farbu do interiéru po rekonštrukcii. Navyše vďaka svojmu umývateľnému (trieda 3 podľa ČSN EN 13 300) a paropriepustnému povrchu je ideálnou voľbou pre dynamické domácnosti, v ktorých oceníte nielen jej krásny vzhľad, ale aj praktickosť a jednoduchú údržbu. Nežiaduce škvrny ľahko odstránite vlhkou handričkou.

Primalex EXTRA MATT neobsahuje prchavé organické látky, rozpúšťadlá ani zmäkčovadlá, do ovzdušia sa tak neuvoľňujú žiadne škodlivé látky a náter tým prispieva k zachovaniu kvalitnej vnútornej klíme.

Je určená na maľovanie stien a stropov z minerálnych (vrátane sadrových) omietok, betónových povrchov, sadrokartónových aj drevotrieskových dosiek a tapiet (vrátane sklovláknitých) v interiéri.

Farba Primalex EXTRA MATT v praxi

Flakaté stropy a nekvalitne prevedená maľovka nemenovanej firmy. Fotografie pred a po našej oprave – dva nátery farbou Primalex EXTRA MATT a dizajnové tapety od nášho partnera Neowall.

Nekvalitne prevedená maľovkaOprava nekvalitnej maľovky | Maliar Košice

Chcete mať dokonalý interiér? Ak si na maľovanie netrúfate, zverte svoj interiér do rúk skúseným maliarom.

Súvisiace články

Zavolajte nám 

alebo nám napíšte