Dizajnové tapety na mieru

Návrh, tlač a realizácia tapiet na mieru

Vytvorte si interiéry tapetou na mieru s vlastným motívom

Nespĺňajú štandardné tapety vaše očakávania? Túžite po tapete s vlastným motívom alebo fotkou? Žiadny problém! Pomôžeme vám vytvoriť personalizovanú tapetu na mieru podľa vašich predstáv. Či už ide o obľúbenú fotografiu, umelecké dielo alebo unikátny dizajn, vaša tapeta bude originálna a prispôsobená vašim osobným alebo firemným potrebám.

Tapetovanie a tapety na mieru Košice

Fototapeta na mieru podľa vášho želania

Tapety sú praktickým a dizajnovým riešením pre každého kto túži skrášliť svoj priestor alebo efektívne prezentovať svoju značku. Tapetovaním stien sa zaoberáme od roku 2013, za ten čas sme nalepili niekoľko stoviek kilometrov tapiet, ktoré dodnes zdobia a zútulňujú mnohé interiéry a firemné priestory. Spolu s našimi dizajnérmi vám pomôžeme vytvoriť tapety na mieru podľa vašich predstáv.

Fototapety tlačíme na kvalitný vliesový materiál, ktorý je odolný voči oderu, umývateľný a jednoduchý na údržbu. Dizajnové vliesové tapety na mieru predstavujú dokonalosť, jednoduchosť a ľahkú aplikáciu zároveň. Sú ekologické, nehorľavé a vyznačujú sa výbornou tepelnou i zvukovou izoláciou.

Ak hľadáte pomoc pri tvorbe alebo hľadaní správneho dizajnu, pomôžeme vám. Neváhajte nás kontaktovať.

Fototapety s vlastným dizajnom do domácností

Rozmýšľate nad zmenou v interiéri? Tapeta s vlastným motívom bude dokonalým dizajnovým prvkom v spálni, obývacej izbe, detskej izbe, ale i v chodbe, kde vytvorí nezabudnuteľný prvý dojem. Ak chcete mat dizajnové tapety nalepené kvalitne a tak, aby vám slúžili dlhé roky zverte sa do rúk odborníkom. Náš tím skúsených tapetárov je tu, aby splnil vaše predstavy.

Firemné tapety s personalizovaným dizajnom

Potrebujete interiér vašich firemných priestorov, predajne, kaviarne či reštaurácie zmenu? Dizajnové tapety na mieru sú ideálnou voľbou, ktorá vám pomôže vytvoriť unikátne a príjemne prostredie, ktoré bude odrážať váš obchodný imidž, ale aj marketingovú stratégiu. Tapeta s firemným logom alebo sloganom bude nepochybne originálnym dizajnovým prvkom vašich firemných priestorov.

Naše realizácie nájdete aj u týchto našich skvelých klientov

Máte záujem o tlač fototapety z vlastného obrázku alebo fotky?

Zrealizujeme pre vás návrh, tlač a realizáciu tapiet na mieru s vlastným motívom, fotografiou alebo firemným vizuálom. Správna inštalácia fototapety je dôležitým krokom k vašej spokojnosti. Od ostatných firiem sa odlišujeme komplexnosťou ponúkaných služieb. Naša spoločnosť má bohaté skúsenosti v oblasti tapetovania a máme odborné znalosti a technické zručnosti, aby sme zabezpečili profesionálny výsledok. Okrem samotného tapetovania ponúkame aj prípravné práce, ako je príprava povrchu, odstraňovanie starých tapiet, vyhladzovanie stien a prípadné opravy. Pri každom projekte sa zameriavame na spokojnosť našich zákazníkov a našou prioritou je dodávať služby včas a v rámci dohodnutého rozpočtu.

Celkový postup pri samotnom tapetovaní začína vašou predstavou, pokračuje výberom vhodnej tapety a jej nalepením a na konci uprataním po tapetovaní a to všetko v dohodnutom termíne. Náš tím úzko spolupracuje s architektmi a interiérovými štúdiami hlavne v oblasti Košíc a okolia.

Hľadáte overenú firmu na tapetovanie interiéru svojho domova alebo obchodného priestoru v Košiciach a okolí ? Náš tím Maliar Košice je tu pre vás. Poskytujeme profesionálne maliarsketapetárske práce pre domácnosti i firemných klientov. Pre inšpiráciu si môžete pozrieť galériu našich prác – maľovanie domácnostítapetovanie domácností, úpravy firemných priestorov alebo realizácie premien interiérov.

Ak máte záujem o našej služby, radi vám poskytneme ďalšie informácie a zodpovieme vaše otázky.

Tešíme sa na spoluprácu s vami!

Zavolajte nám 

alebo nám napíšte